Om oss

Vi hyllar Piteås företagare!

Varje år under hösten har vi setts ute vid Pite Havsbad där vi under festliga former uppmärksammat och hyllat näringslivet i Piteå.

2020 var ett annorlunda år med en helt digital prisceremoni där vinnare i priskategorier koras under februari månad 2021.
Låt oss inspirerats av goda förebilder, glädja oss åt framgångar och samtidigt skapat nya kontakter för ett fortsatt utvecklande av Piteå.

Tillsammans gör vi underverk och det ska vi fira. I år tar vi nya tag om arrangemanget pg a pandemin och utvecklar ett mer anpassat innehåll.

Så grattis, men framförallt tack, till alla nominerade och vinnare som på olika sätt motiverar, inspirerar och stärker Piteå.

Tack till våra fina samarbetspartners som finansierar priserna och deltar med ett stort engagemang i processen att hitta värdiga vinnare och ett stort tack till ni som nominerat och till jurygrupperna som lagt ner tid och kraft.

Håll i – håll ut och var rädda om varandra.

Initiativtagare och grundare av Piteå Business Awards är Piteå Kommun där Nolia AB är anlitad som projektledare och administratör.
Program och priskategorier tas fram i samarbete med en arrangörsgrupp bestående av Piteå Kommun, FöretagarnaVisit Piteå och PIKAB.

Arrangörer

Partners

Guld 2020

Silver 2020

Brons 2020

Kommunikations-
partner 2020

Media 2020