Mingel
Mousserande vin, alkoholfritt bubbel och snacks
Förrätt
Jordärtskocksterrin med rostad kålbuljong, forellrom och kålrabbiravioli samt krispigt flarn.
Veg: Jordärtskockterrin med rostad kålbuljong, tångrom och kålrabbiravioli samt krispigt flarn.
Varmrätt
Grillad svensk oxfilé med friterad råbiff med rotselleripuré, rödvinssås och tryffelmajonäs. Serveras med bakad lök och pumpa.
Veg:Grillad svensk haloumi med friterad risotto. Serveras med rotselleripuré, portvinsås, tryffelmajonäs samt bakad lök och pumpa.
Dessert
Chokladmousse med hallon- och åkerbärsoppa samt lingonmaränger.
Veg: Chokladmousse med hallon- och åkerbärsoppa samt lingonmaränger.
Observera att sista bokningsdag är redan fredag 19 februari och att det är mycket viktigt att vi får veta specialkost och allergier i god tid.