Årets Småföretagare

Priset delas ut av Piteå Tidningen och Norrbottens Affärer, juryordförande är Sebastian Sandsten, Piteå Tidningen.

De nominerade är:

Lisa Hellmér & My Bergström Local Hero/Pensionatet
Två drivna nytänkare som imponerar gång på gång. Företagare som inte bara gör skillnad för Piteå – utan för hela Norrbotten. Nu senast med initiativet Local Hero som snabbt spridits över landet, vars syfte är att stötta lokala företag i tuffa tider. Engagemanget, modet och kreativiteten är några delar som utmärker dessa företagare, och är det några som förtjänar att kallas lokala hjältar så är det dom: Lisa Hellmér och My Bergström!

Nawid Soltani, Arnemarks köttservice
En målmedveten företagare med känsla för kvalité och stort fokus på det lokala. Tidigt i livet fick han lära sig styckkonsten och efter år av både teori och praktik startade han ifjol eget köttföretag. Ett smart koncept med noga handplockade råvaror som snabbt kommit att bli en favorit på middagsbordet. Resan har bara börjat för mannen som alltid har glimten i ögat: Nawid Soltani!

Nicklas Jadinge & Sammy Pergament, Nordic Quick Systems
Idén om att förenkla resulterade i ett företag. På kort tid har Nordic quick systems unika kedjehjul tagit en stark position inom industrin. Teamet siktar högt och har redan tagit sin innovation utanför landets gränser, där de representerar Piteå på ett föredömligt sätt. Priserna regnar över dessa skarpa företagare, och med all rätt – Nicklas Jadinge och Sammy Pergament förtjänar sin plats i rampljuset.

Kriterier
• Är ett företag som sysselsätter max 10 helårsarbetande.
• Har ett bra ledarskap som skapat nöjda kunder och medarbetare.
• Visar kreativitet och företagsamhet utöver det vanliga.

Jurygruppen består av:
Sabina Nilsson, Norrbottens Affärer
Sebastian Sandsten, Piteå-Tidningen
Greta Wimander, Piteå Science Park/Creative North.

Arrangörer

Partners

Guld 2020

Silver 2020

Brons 2020

Kommunikations-
partner 2020

Media 2020